BIOHAKKERIN FLUNSSAOPAS

TIEDÄTKÖ MITKÄ OVAT TEHOKKAIMMAT TAVAT VAHVISTAA ITSEÄSI TAUDINAIHEUTTAJIA VASTAAN?

Lataa Biohakkerin flunssaopas e-kirja ja katso aiheeseen liittyvä webinaari. Kirja kertoo kattavasti tutkimusaineistoon perustuen, kuinka voit suojautua elintapojen, ravitsemuksen ja teknologian avulla potentiaalisia taudinaiheuttajia vastaan. Suojautuminen virus- ja bakteeritartunnoilta on mahdollista ja voit tämän oppaan ohjeilla myös välttyä vakavilta komplikaatioilta.
Kirjan ovat kirjoittaneet menestyneet terveyskirjailijat Teemu Arina (Biohakkerin käsikirja), lääkäri Olli Sovijärvi (Biohakkerin käsikirja) ja Siim Land (Metabolic Autophagy).

Biohacker's Flu Guide book cover

BIOHAKKERIN FLUNSSAOPAS

Maailmanlaajuisen viruspandemian uhan aikana olet saattanut miettiä keinoja vahvistaa puolustustasi patogeeneja vastaan. Biohakkerin flunssaopas pohjautuu 266 tutkimuslähteeseen ja artikkeliin. Suurimmaksi osaksi viimeisen parin vuoden aikana julkaistuihin meta-analyyseihin. 


Tässä 60 sivuisessa oppaassa käsitellään muun muassa seuraavaa:


 • Virus- ja bakteeriperäisten infektioiden tartuntamekanismit
 • Immuunijärjestelmä ja sen toiminta
 • Käytännön strategiat immuunipuolustuksen vahvistamiseen
 • Immuuniteetille tärkeät ravintoaineet, lisäravinteet, ruoka ja yrtit
 • Ruoat ja aineet, jotka voivat heikentää immuunivastetta
 • Yleiset lisäravinteet, joilla ei todettua hyötyä infektioiden estämisessä
 • Teknologiset ja käytännölliset keinot infektioiden estämiseen
 • Ilman puhdistus ja desinfiointi
 • Infektion toteaminen laboratoriotesteillä ja itsensä mittaamisella
 • Lentomatkustamisen biohakkerointi ja suositukset valmistautumiseen matkalle
 • Ruokareseptit immuunijärjestelmän tueksi


KIRJOITTAJAT

Dr. Olli Sovijärvi

LÄÄKÄRI OLLI SOVIJÄRVI

Dr. Olli Sovijärvi on kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri suomessa, joka on työskennellyt yli 50 eri klinikalla suomessa. Olli on erikoistunut ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon. Hän on myös toiminut asiantuntijana monille eri organisaatioille, jotka toimivat terveys- ja hyvinvointiteknologian osa-alueilla.  Tällä hetkellä Olli keskittyy tieteellisten tutkimusten pohjalta tehtyjen analyysien, sisältöjen ja verkkokurssien tuottamiseen. Hän on Biohakkerin käsikirjan yksi kirjoittajista ja Biohacker Centerin perustaja.

Teemu Arina

TEEMU ARINA

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaation tulevaisuuteen erikoistunut tietokirjailija, puhuja ja biohakkeri. Teemu Arina on palkittu puhuja (Vuoden puhuja 2017, Speakersforum, Vuoden johtamiskouluttaja, Turun kauppakorkeakoulu).  Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus- ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization”. Vuonna 2016 hänet valittiin Top 100 IT-alan vaikuttajaksi tietotekniikan ammattilaislehti Tivin toimesta. Hän on yksi Biohakkerin käsikirjan kirjoittajista.


SIIM LAND

Siim Land on Eestiläinen tietokirjailija, hyvinvointivalmentaja ja biohakkeri. Hän on kansainvälisen biohakkeriliikkeen yksi keskeisimmistä ja näkyvimmistä hahmoista, joka tuottaa erityisesti Youtube-sisältöä, verkkokursseja, blogiartikkeleita ja kirjoja. Hänen uusin kirjansa on massiivinen yli 500-sivuinen Metabolic Autophagy, joka käsittelee pitkäikäisyyttä ja kehon kykyä kierrättää vahingoittuneita soluja uudelleen energiaksi.

"Mieletön opas. Erittäin kattava, hyvin koostettu ja tutkittu. Helppo ladata ja lukea. Älä harkitse pidempään, tämä opas on todellakin jokaisen pennin arvoinen. Kiitos, että olette tuottaneet näin mahtavan ja kattavan oppaan virustartunnoilta välttymiseksi. Kiitos!"

HANKI KIRJA TÄÄLTÄ: