NEORHYTHM NEUROSTIMULAATIOLAITE

Tue suorituskykyä, paranna unenlaatua ja rentoudu tehokkaasti.

Katso video ja opi lisää:

KAIPAAKO KUUPPASI BUUSTIA?

Monet ihmiset kärsivät keskittymisvaikeuksista, unihäiriöistä ja jatkuvasta stressistä, mikä vaikuttaa heidän päivittäiseen hyvinvointiinsa ja suorituskykyynsä.

NeoRhythm perustuu PEMF-teknologiaan (pulsoivaan sähkömagneettiseen terapiaan) optimaalisen rentoutumisen luomiseen, parantaen siten sekä mielen että kehon toimintaa.

Tämän seurauksena käyttäjät kokevat parantuneen keskittymiskyvyn, syvemmän ja rauhallisemman unen sekä alentuneet stressitasot, mikä edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

NeoRhythm tukee palautumistasi.

Tiesitkö tämän PEMF-neurostimulaatiosta?

Tehokas rentoutuminen: NeoRhythm on edistyksellinen PEMF-laite, joka tarjoaa tehokasta rentoutumista. Se käyttää pulsoivaa sähkömagneettista kenttää (PEMF) aivotoiminnan stimuloimiseksi, mikä voi auttaa parantamaan keskittymistä, rentoutumista ja unen laatua. Tämä moderni teknologia on suunniteltu tukemaan hyvinvointia ja toimintakykyä.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet: NeoRhythmin monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin tarpeisiin. Se on suunniteltu tukemaan stressinhallinnassa, parantamaan unen laatua ja virkistämään mieltä. Käyttäjäystävällinen ja mukautettavissa oleva ohjelmisto mahdollistaa henkilökohtaisen kokemuksen, joka muokkautuu käyttäjänsä tarpeisiin.

Tieteellisiin tutkimukisin perustava ja turvallinen: NeoRhythm on turvallinen käyttää. PEMF-terapian vaikutuksia ja turvallisuutta tukevat useat kliiniset tutkimukset (https://omnipemf.com/research/), jotka osoittavat  positiiviset vaikutukset hyvinvointiin. Laite on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan päivittäiseen käyttöön.

Käytän NeoRhythm OmniPEMF laitetta joka päivä – se onkin ollut osa päivittäistä rutiiniani jo yli kolmen vuoden ajan. Aamulla käytän mental capacity tai energy -ohjelmaa ja iltaisin rentoutudun eri meditaatio-ohjelmilla ja juuri ennen nukkumaanmenoa uni-ohjelman avulla. Tämä kulkee myös kätevästi mukana matkoilla!

– Olli Sovijärvi
Lääkäri & biohakkeri

NEORHYTHMIN SISÄLTÄMÄT OHJELMAT

 • Lisää keskittymistä: NeoRhythm aktivoi gamma-aaltoja mielen kapasiteetin optimointiin.
 • Syvennä rentoutumista: Kun olemme rauhallisia ja rentoja, mutta silti valppaita, alfa-aallot vallitsevat aivoissa. Helppo tapa syventää rentoutumista.
 • Neuromeditaatio: NeoRhythm auttaa tekemään meditaatiosta tehokkaampaa.
 • Energia ja elinvoima: NeoRhythm energisoi sekä auttaa kehoa ja mieltä palautumisessa.
 • Paranna unta: NeoRhythm auttaa rauhoittamaan aktivoimalla theeta- ja delta -taajuuksia.
 • Kivun lievitys: NeoRhythm voi vähentää herkkyyttä kivulle ja kivun havaitsemiselle.

Aivoaaltojen taajuksia ja toimintoja:

 • Delta-aallot – (0.1 – 4 Hz) (uni)
 • Theeta-aallot – (4 – 7 Hz) (oppiminen ja/tai meditatiivinen tila)
 • Alfa-aallot – (8 – 15 Hz) (tuttu tekeminen ja rentoutuminen; nämä vähenevät jos havaitaan jotain tavallisuudesta poikkeavaa)
 • "Mu"-aallot – (7.5 – 12.5 Hz) (rytmi, joka tukee muita toimintoja)
 • SMR -aallot – (12.5 – 15.5 Hz) (rytmi, joka tukee muita toimintoja)
 • Beeta-aallot – (16 – 31 Hz) (kognitiivinen suorittaminen ja mentaalinen aktiivisuus).
 • Gamma-aallot – (32 – 140 Hz) (työskentely, aktiivinen työskentely)

Mitä laitepakkaus sisältää?

NUKUPAREMMIN

OLEENERGISEMPI

RENTOUDUTEHOKKAAMMIN

BIOHAKKERIEN TESTAAMA &LÄÄKÄRIEN SUOSITTELEMA

Nyt alennettuun kampanjahintaan: 330 € (-30%, norm. 497 €)Vain rajoitetun ajan!

330€

 • NeoRhytmin ohjelmat käyttävät yleensä kahden eri aallonpituuden yhdistelmää, jotka on havaittu toimiviksi (esim. gamma + beeta tai alfa + theeta).
 • Laitetta käytetään NeoRhythmin oman älypuhelinsovelluksen avulla, jonka saat helposti ladattua puhelimeesi.
 • Useita valmiita ohjelmia erilaisten tilojen saavuttamiseksi (uni, meditaatio, kivun lievitys, energia, kognitio ja rentoutuminen)
 • Voit myös muokata ja luoda omia yhdistelmäsi!
 • NeoRhythm OmniPEMF toimii hieman kuin kirjainmerkkinä aktivoimaan tietyn elektrofysiologisen tilan aivoissa tai auttamaan palautumaan ylikierroksilla olevia aivoja päivän rasituksesta.

TILAAMINEN & LÄHETTÄMINEN


Biohakkerin verkkokauppa Suomi tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman. Biohakkerin verkkokauppa Suomi ostoskori huomioi kuljetustarjoukset automaattisesti. Yksittäisen tilauksen tuotteet voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä.


Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta.


HYVÄ ASIAKASPALVELU &

RAHAT TAKAISIN TAKUU


Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteesi alkuperäisessä myyntikunnossaan saadaksesi täyden hyvityksen, josta on vähennetty toimituskulut.


Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä ostoksestasi, voit ottaa yhteyttä palkituun asiakastukeen milloin tahansa (katso oikeaa alakulmaa).

Suosittelee

© Biohacker Center BHC OY