304 SIVUA TUTKITTUA TIETOA MITEN PÄIVITÄT RAVINTEIDEN SAANTISI OPTIMITASOLLE

Biohakkerin ravitsemusopas on laajin ja kokonaisvaltaisin suomeksi tähän mennessä julkaistu eri ravintotekijöitä käsittelevä teos. Tähän oppaaseen on koottu kaikki tarvittava tieto, jonka avulla on mahdollista tasapainottaa elimistön ravitsemustila ja optimoida eri ravintotekijöiden saanti.
Kirjan on kirjoittanut  ravitsemukseen syvällisesti perehtynyt ja tuhansia potilaita ravinnolla hoitanut lääkäri Olli Sovijärvi.

Kuuntele videolta, miksi lääkäri Olli Sovijärvi loi ravitsemusoppaan:

BIOHAKKERIN RAVITSEMUSOPAS 2.0

Biohakkerin ravitsemusopas pohjautuu lääkäri Olli Sovijärven laatimalle Ravitsemustila kuntoon 2.0 verkkokurssille, jonka on käynyt lähes 6000 ihmistä läpi. Kurssin valtava tietomäärä on koottu kirjan muotoon, jonka tieto perustuu lähes 900 tutkimuslähteeseen ja artikkeliin – suurimmaksi osaksi muutaman viimeisen vuoden aikana julkaistuihin laajoihin väestötutkimuksiin, katsauksiin ja meta-analyyseihin. 


Tässä yli 300-sivuisessa oppaassa käsitellään muun muassa seuraavia asioita:

 • Rasvaliukoiset vitamiinit: D-vitamiini, A-vitamiini, K-vitamiinit ja E-vitamiini
 • Vesiliukoiset vitamiinit:C-vitamiini ja kaikki B-vitamiinit
 • Tärkeimmät kivennäis- ja hivenaineet
 • Rasvahapot: tyydyttyneet rasvahapot, kertatyydyttymättömät rasvahapot, monidyytyttymättömät rasvahapot, keskipitkät rasvahapot ja lyhytketjuiset rasvahapot
 • Kokonaiskolesteroli
 • Antioksidantit ja hapetusstressin hallinta
 • Aminohapot ja hiilihydraatit
 • Jokaisen ravintotekijän parhaat ravitsemukselliset lähteet ja näiden päivittäminen optimitasolle
 • Ravitsemustekijöiden mittaaminen

PALAUTETTA RAVITSEMUSOPPAASTA:

Ihan äärettömän hyvä hinta-laatu -suhde. Paljon kirjallista tietoa ja hienoja kuvia! Kaunis taitto kuten aina biohakkereilla. Kaiken lukeminen tulee viemään aikaa mutta paljon hyvää ja tärkeää asiaa. :) Ei mennyt raha hukkaan. <3


- Tarja J

Todella mahtava tietopaketti. Olen käyttänyt ja tutustunut vitamiineihin jo 1970-luvulta lähtien. Uskon niiden voimaan. Tämä Ollin vitamiini- ja hivenainepaketti on aivan omaa luokkaansa. Kiitos!


- Aino J

Aivan mahtavaa tietoa ja materiaalia asioista joista luulin tietäväni ennestään paljon, mutta näyttää siltä että oli korkea aika päivittää tietoni ravitsemuksen suhteen. Tämä kirja on kyllä täyttänyt odotukseni! En olisi millään pystynyt itse netistä haalimaan näin rutkasti todella rahanarvoista tietoa siitä miten ylläpitää ja hoitaa oman kehonsa elintärkeitä toimintoja ja saada niin paljon muutakin tutkittua tietoa.


- Riitta R

KIRJOITTAJA

Dr. Olli Sovijärvi

LÄÄKÄRI OLLI SOVIJÄRVI

Lääkäri Olli Sovijärvi on kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri Suomessa, joka on työskennellyt yli 50 eri klinikalla Suomessa. Sovijärvi on erikoistunut ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon. Hän on myös toiminut asiantuntijana monille eri organisaatioille, jotka toimivat terveys- ja hyvinvointiteknologian osa-alueilla. Tällä hetkellä Sovijärvi keskittyy tieteellisten tutkimusten pohjalta tehtyjen analyysien, sisältöjen ja verkkokurssien tuottamiseen. Hän on Biohakkerin käsikirjan ja Biohakkerin stressikirjan pääkirjoittaja ja Biohacker Centerin toinen perustaja.

HANKI BIOHAKKERIN RAVITSEMUSOPAS 2.0

• 304 sivua (266 e-kirja)

• 880 lähdeviitettä

• 36 havainnollista kuvaa


Biohakkerin ravitsemusopas pohjautuu viimeiseen tieteelliseen tutkimukseen ja ymmärrykseen eri ravintoaineiden, lisäravinteiden ja mittausmenetelmien osalta. Mikä onkaan tärkein tavoitteesi tai lähtökohtasi, löydät vastauksia tasapainoisen ravitsemustilan saavuttamiseen tästä teoksesta.


Ravitsemusoppaan pokkari-versio on juuri tullut painosta ulos! Tilaa se ensimmäisten joukossa itsellesi HETI :)


Tyyppi: Pokkari tai e-kirja (PDF)

OPTIO: RAVITSEMUSTILA KUNTOON VERKKOVALMENNUS

Saat verkkovalmennuksessa perusteelliset tiedot eri ravintotekijöistä, näiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin ja parhaimmat lähteet ruoka-aineista. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten eri ravintotekijöitä voi ja kannattaa elimistöstä mitata.


Ravitsemustila kuntoon -valmennus pähkinänkuoressa:

 • Suomen ensimmäinen lääkärin kokoama verkkovalmennus, joka tähtää kokonaisvaltaisen ja tasapainoisen ravitsemustilan saavuttamiseen.
 • Sopii mille tahansa ruokavaliolle.
 • 8 viikon systemaattinen ohjelma eri ravintotekijöiden optimoimiseksi.
 • Viikottainen video ja siihen liittyvä laaja tekstimateriaali lähde-viitteineen.
 • Verkkoympäristön, jossa kurssin osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja jossa lääkäri Olli Sovijärvi vastaa kurssiin liittyviin kysymyksiin.
 • Jo 6000+ tyytyväistä asiakasta.

Hyväksymme yleisimmät verkkopankkimaksut ja luottokortit, sekä osamaksun (Checkout-maksukanavan kautta).


Haluatko nähdä tiivistelmän? 

Lataa alta ilmainen 42-sivuinen PDF tiivistelmä ravintotekijöistä, niin pääset omatoimisesti alkuun:

VASTUUVAPAUSLAUSEKE


Tässä oppaassa on esitetty kirjoittajien omakohtaisia kokemuksia ja näiden pohjalta tehtyjä suosituksia yhdistettynä tutkittuun tietoon. Tätä kirjaa ja siinä esitettyjä kokemuksia ja tutkimuskatsauksia ei ole kuitenkaan pidettävä hoitosuosituksina. Älä tilaa tai käytä mitään kirjassa mainittuja rohdoksia tai lisäravinteita keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Oppaan sisältö on tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi.

Biohacker Center logo vertical

© 2023 - Kaikki oikeudet pidetään